Airpixels: Så växer du på Instagram 2018 - Instaview
18567
post-template-default,single,single-post,postid-18567,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Airpixels: Så växer du på Instagram 2018

Tobias Hägg eller Airpixels som han kanske är mer känd som på Instagram har haft stora framgångar med att publicera flygfoton tagna med sina drönare. I filmen ovan delar han med sig av en hel del tips och pratar bland annat om Instagrams omtalade algoritm. Att Tobias börjat med film är ett naturligt steg för honom.

– Jag gillar att göra film lika mycket som jag gillar att fota men jag har tidigare lagt mycket mer krut på fotograferingen. Det ska bli kul att se om jag kan hitta tiden till att kombinera både och, säger Tobias.

KAN DU GE LÄSARNA 3 KONKRETA TIPS PÅ HUR DE KAN BLI GRYMMA PÅ INSTAGRAM 2018?
Det är svårt att säga hur du kan bli grym eller hur du ska lyckas men det finns saker du kan göra för att förbättra dina odds. Tre tips jag skulle rekommendera är:

  • Gör det du brinner för och var dig själv till 100%
  • Gör saker för att du tycker det är kul och skit i att tänka på siffror och likes då det kan vara väldigt kreativitetsdödande.
  • Planera och sätt upp mål för dig själv, vart vill du vara om ett år och sen börjar du jobba mot att försöka förverkliga det målet.

 

Med de tipsen önskar Instaview och Airpixels dig ett riktigt Gott Nytt År!

Joacim Lundin
joacimlundin@gmail.com

Skapare av Instaview, en plattform för att porträttera svenskar på Instagram.