Utställning med Susanne Kraft och Sara Ahlström - Instaview
17883
post-template-default,single,single-post,postid-17883,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Utställning med Susanne Kraft och Sara Ahlström


Foto: Susanne Kraft

Den 9-14 maj har Susanne Kraft (@skraften) och Sara Ahlström (@mrs_ahlstrom) fotoutställning på Galleri Korn på Hornsgatan 147 i Stockholm.

Den 9 maj hålls det vernissage mellan klockan 17-21.

Galleri Korn skriver på sin hemsida:

”Urbana miljöer, arkitektur, perspektiv och kontraster finns oftast i både Susanne och Saras foton, vilka nästan alltid är svartvita. Naturen finns också alltid med, både i och utanför staden. De inspireras när som helst och var som helst av det som finns runt omkring dem. Ljuset inspirerar, i kontrast till det mörka. Instagram var en gemensam nämnare när Susanne och Sara började fota tillsammans. Stockholm är basen för båda, men de reser gärna till nya miljöer, både i Sverige och andra länder. Nu ställer de för andra gången ut tillsammans och vi möts till största delen av bilder från deras hemstad Stockholm, men också från andra delar av världen.”

Susanne och Sara hälsar dig varmt välkommen!

Instaview har tidigare intervjuat Susanne Kraft här.

Joacim Lundin
joacimlundin@gmail.com

Skapare av Instaview, en plattform för att porträttera svenskar på Instagram.