Sandra Linnell ställer ut sina foton på Mercedes pop-up store - Instaview
17888
post-template-default,single,single-post,postid-17888,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Sandra Linnell ställer ut sina foton på Mercedes pop-up store

Sandra Linell (@sannalinn) höll workshop på Mercedes Pop-up store 25/4. Mercedes Pop-up store ligger i NK Passagen på Regeringsgatan 44 i Stockholm. Som en del av workshopen ingick en utställning med Sandras bästa foton och den kommer att pågå maj ut. Filmsnutten ovan har Sandra och Jonas Anhede (@jonasanhede) filmat och Sven Burman på Printler sedan klippt ihop.

På Instagram skrev Sandra:

“Nu kan jag gladeligen meddela att jag ska hålla en workshop i fotografering. Workshopen inleds med invigning av en fotoutställning med mina bilder och ett litet föredrag där jag pratar om fotografering och lär ut lite tips och trix. Sedan tar workshopen vid och Olympus är där så det kommer att finnas kameror så att alla kan prova. Mercedes bjuder på dryck och tilltugg och det kommer att bli en härlig kväll i kreativitetens tecken. Eventet är kostnadsfritt men antalet platser är begränsat.”

Sandra hälsar dig varmt välkommen ifall du har vägarna förbi!

Instaview har tidigare intervjuat Sandra Linell här.
Instaview har tidigare intervjuat Jonas Anhede här.
Instaview har tidigare intervjuat Sven Burman här.

Joacim Lundin
joacimlundin@gmail.com

Skapare av Instaview, en plattform för att porträttera svenskar på Instagram.