Nu kan du snart spara Instagrams livesändningar - Instaview
17828
post-template-default,single,single-post,postid-17828,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Nu kan du snart spara Instagrams livesändningar

Först kom möjligheten att kunna sända LIVE via Instagram och nu får du dessutom möjligheten att kunna spara dina sändningar i och med Instagram version 10.12. Längst uppe i högra hörnet finns en symbol för nedladdning som du helt enkelt trycker på. Hela din video sparas men inte likes, kommentarer eller statistik om antal tittare. Du kan spara din videofil först när din sändning är klar.

Så här står det på Instagrams hjälpcenter:

”Hur sparar jag en livevideo på telefonens kamerarulle?

När du har avslutat en livevideo på Instagram kan du trycka på spara överst till höger och spara videon på telefonens kamerarulle. Tänk på att enbart videon sparas och inte sådant som kommentarer, gilla-markeringar och tittare.

Du kan bara spara en livevideo direkt efter att du avslutat den. Det är bara du som ser alternativet för att spara livevideon.

Obs! Det kan ta en minut innan en livevideo har sparats på telefonen. Detta gäller särskilt för längre videoklipp.”

Joacim Lundin
joacimlundin@gmail.com

Skapare av Instaview, en plattform för att porträttera svenskar på Instagram.