Instagram öppnar upp för 60 sekunder långa videoklipp - Instaview
16135
post-template-default,single,single-post,postid-16135,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Instagram öppnar upp för 60 sekunder långa videoklipp

”We want to bring you fun, flexible and creative ways to create and watch video on Instagram. As part of our continued commitment, you’ll soon have the flexibility to tell your story in up to 60 seconds of video. This is one step of many you’ll see this year.”


Under de närmsta månaderna kommer Instagram att rulla ut möjligheten att filma upp till 60 sekunder långa videoklipp. Idag kan du som längst filma 15 sekunder så fyrdubblingen kommer att öppna många nya kreativa dörrar för användarna. Jag testade själv för ett par dagar sedan.

Hej! Många postar uppmaningar om att du ska sätta igång notifieringar för att fortsättningsvis kunna se användares foton i ditt flöde men det är ju inte riktigt så Instagrams nya algoritm är tänkt att fungera. Meningen är att du ska få ett mer aktuellt flöde baserat på hur du idag använder och interagerar med andra människor här på Instagram. Är du ändå orolig att du ska missa dina favoriter i flödet och inte är orolig för att alla notifieringar kommer ge dig en stressrelaterad hjärtinfarkt så kan du göra enligt min video. Klicka på de tre punkterna i övre högra hörnet och ställ in notifieringar. Jag postar ungefär en intervju i veckan så tycker du att jag gör en bra grej med @instaviewse och inte vill missa någon framtida intervju så blir jag givetvis glad om du vill ta del av mina uppdateringar. Tack!

Ett filmklipp publicerat av Instaview (@instaviewse)

Jag ser fram emot att fortsätta utveckla möjligheterna och som Instagram säger i citatet ovan, detta är en av många uppdateringar vi kommer att få se 2016.

Läs nyheten i sin helhet på Instagrams blogg.

Joacim Lundin
joacimlundin@gmail.com

Skapare av Instaview, en plattform för att porträttera svenskar på Instagram.