Emmas 49 bergstoppar - Instaview
18326
post-template-default,single,single-post,postid-18326,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Emmas 49 bergstoppar

Emma Svensson är fotografen som älskar äventyr och efter att ha bestigit Elbrus blev hon rastlös och bestämde sig helt enkelt för att bestiga det högsta berget i alla Europas länder. På ett år. Projektet har hon döpt till 49 peaks.

Jag skrev ett kort meddelande till henne på Facebook Messenger:

Inspirerande och jordnära trots att du ofta befinner dig tusentals meter över land. Varför gör du detta?

Emma berättar att det sällan är långt till handling när hon fått en idé:

Jag kom hem från Elbrus för tre veckor sedan och blev rastlös. Två timmar senare hade jag planerat det här projektet. Varför jag gör det? För att göra något nytt och utvecklas som människa. För att det inte finns något coolare än berg (eller vackrare miljöer att befinna sig i). För att utmana mig själv. För att jag vill. Alla projekt jag gör drivs och grundas av en inre passion för något jag vill komma närmare.

Som en del i projektet samarbetar Emma med Printler där hon släpper exklusiva prints från bergen hon besegrar.

Surfa in på 49peaks här.
Läs Emmas blogg om 49peaks här.

Joacim Lundin
joacimlundin@gmail.com

Skapare av Instaview, en plattform för att porträttera svenskar på Instagram.